Rauws Golf Performance Centrum

Hardegarijp

WAAROM is BACKtoGolf een beter Golf Fitness Programma ?

Het BACKtoGolf programma is gebaseerd op een “biomechanische benadering”van de golf swing. BACKtoGolf onderzoekt hoe het lichaam zich beweegt om de golfclub te begeleiden en NIET hoe je een golfbal moet raken. De BACKtoGolf fysiotherapeut analyseert de lichamelijke mogelijkheden als lenigheid, kracht, balans en conditie om een juiste golfswing uit te voeren.

Uw teaching Pro leert u de juiste houding, grip en uitvoering van uw golfswing. De BACKtoGolf fysiotherapeut en de Pro werken nauw samen als een team om de golfer een compleet programma te  kunnen bieden voor het verbeteren van de totale swing.

EERST zal het lichaam in staat moeten zijn de juiste beweging uit te kunnen voeren , pas DAARNA kunt u als golfer een soepeler , gelijkmatiger en krachtiger golfswing maken.

Vele swingfouten, ongelijkmatige swings, blessures en slechte golfscores zijn het gevolg van het niet instaat zijn een biomechanisch juiste golfswing te maken .

De oorzaak kan liggen in verkorte spieren, gewrichtsbeperkingen met bewegingsbeperking als gevolg, of een slechte balans en te zwakke golfspieren. U kunt zelf oefenen, maar met de hulp van een BACKtoGolf gecertificeerde fysiotherapeut kan er een golf-specifiek programma voor u persoonlijk gemaakt worden voor en sneller en langduriger resultaat.

WAT is BACKtoGolf ?

BACKtoGolf is het ontwikkelen van een “Better Golf Body” ! Het programma is gebaseerd op jaren klinisch onderzoek en het testen van honderden golfers die hun fitness en swing wilden verbeteren of weer wilden golfen na blessures.

WAAR ?

Rauws Golf   Performance  Centrum                                                                                                                                         

De Horst  2A                                                                                                                                                                          

9254 AV Hardegarijp

Ed Rauws is licentiehouder van het BACKtoGolf concept .